MEV Nederland is per direct op zoek naar Machinisten (m/v) die op (korte) termijn willen doorgroeien naar de functie van Machinist Internationaal (Duitsland en/of België). Het gaat hierbij om de functie van Machinist Volledig Bevoegd ten behoeve van het Goederenvervoer.

MEV Nederland biedt een leuke werkomgeving om verder te groeien met een uitstekend pakket aan arbeidsvoorwaarden. Het betreft een fulltime functie (40 uur per week). Flexibiliteit, kwaliteit en collegialiteit zijn de kernwaarden waar ons team zich aan hecht. Kun jij je hierin ook vinden en heb je geen 9 tot 5 mentaliteit meldt je dan nu aan!

Werken bij dé dienstverlener MEV Nederland

MEV Nederland is een jonge organisatie die zich met name richt op buitenlandse vervoerders. Naast het leveren van personeel voor goederenvervoer hebben wij tevens een 24/7 Proces Control en Ongevallen Management paraat staan. Onze organisatie streeft voortdurend naar verdere verbetering van haar dienstverlening. Kwaliteit, betrokkenheid, klantgerichtheid en flexibiliteit zijn de kernwaarden binnen onze organisatie.
Bij MEV Nederland kun je een interessante baan, goede werksfeer en arbeidsvoorwaarden alsmede ruime mogelijkheden tot opleiding en ontwikkeling verwachten. Op (korte) termijn kun je doorgroeien naar de functie van Machinist Internationaal. Als Machinist Internationaal rij je dan meestal op Duitse en/of Belgische bestemmingen.

Wat houdt het werk in

Als Machinist VB ben jij zelf verantwoordelijk voor het verzamelen van de juiste documenten en de controle van je trein. Indien rangeren nodig is, voer je dit zelfstandig of samen met een Rangeerder uit. Tijdens de rit heb je veelvuldig contact met Proces Control en Treindienstleiders over de loop van je trein. Bij verstoringen en onregelmatigheden ben je zelf in staat de ernst in te schatten en de nodige maatregelen te nemen. Doordat je niet van 9 tot 5 werkt is er veel ruimte om je eigen agenda in te delen.
Naast een zeer goed salaris, onregelmatigheidtoeslagen  en een goede pensioenregeling krijg je ook een auto van de zaak. Daarnaast rusten wij je uit met een iPad en een telefoon.

Opleiding & Ervaring

  • Je bent in het bezit van het certificaat Machinist Volledig Bevoegd en Veiligheidscommunicatie
  • Bij voorkeur aangevuld met het certificaat Wagenmeester Volledig Bevoegd
  • Ook ben je in het bezit van je machinistenvergunning
  • Je bent verder in het bezit van rijbewijs A of B, er wordt van je verwacht dat je 24/7 op je werk kunt komen, zonder afhankelijk te zijn van Openbaar Vervoer.
  • Je hebt ervaring als treinmachinist in het goederenvervoer en/of personenvervoer
  • Je hebt ervaring in werken op onregelmatige tijden en/of met ploegendiensten.

Jouw sollicitatie: 
Wanneer je aan onze eisen voldoet, nodigen wij je graag uit te solliciteren. Informatie over de functie kun je verkrijgen bij Jan Pronk. Hij is te bereiken via telefoonnummer +31 6 20 96 77 98 of per e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..