10 redenen om voor MEV Nederland te kiezen

  1. Jarenlange ervaring in de spoormarkt
. MEV is sinds 1999 de dienstverlener binnen spoorland. En met meer dan 800 medewerkers in de landen Oostenrijk, Duitsland, Zwitserland, Nederland en België werkzaam.
  2. Een veilige en zekere werkplek
. Onze interesse ligt in een langdurige samenwerking met onze medewerkers. Dit komt onder andere tot uiting in het feit dat het merendeel van onze medewerkers al meer dan tien jaar bij MEV in dienst is.
  3. ‘Europa’ als werkgebied
. Als Internationaal Machinist rijdt je mooie ritten in meerdere landen. Wij proberen voor iedereen een mooi afwisselend werkpakket samen te stellen.
  4. Werk afgestemd op de levensfase
. Afhankelijk van jouw levensfase spendeer je meer tijd bij je familie. MEV probeert op deze fasen in te spelen en de individuele wensen van de medewerkers te respecteren. Deeltijd werken is daar een onderdeel van.
  5. Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en betrouwbare loonadministratie
. MEV beloond de flexibiliteit en onregelmatigheid bovengemiddeld en krijg je de beschikking over een auto van de zaak.
  6. Doorlopende opleiding en her-instructies
. Flexibiliteit en kwaliteit zijn onze belangrijkste speerpunten. Op maat gemaakte trainingen en opleidingen zowel technisch als op houding en gedrag maken standaard deel uit van jouw arbeidsleven bij MEV.
  7. De allernieuwste communicatie middelen altijd tot je beschikking
. State of the art communicatie middelen zoals iPad’s en mobiele telefoons behoren tot jouw standaard uitrusting. Alleen op die manier ben je in staat om op de juiste wijze met Proces Control in contact te blijven en de werkzaamheden ook administratief eenvoudig te beheren.
  8. Verdere groei mogelijkheden. 
Wij bieden iedereen individueel maatwerk om te groeien binnen de onderneming.
  9. Waardevolle samenwerking met de Groepsraad. 
Medewerkers wensen worden door de Groepsraad vertegenwoordigd om samen met de Directie de juiste beslissingen voor de toekomst te nemen.
  10. Aangename werkomgeving
. Het rijden van treinen is vaak een eenzaam beroep. MEV organiseert - soms samen met haar opdrachtgevers – gemeenschappelijke activiteiten, heeft een open cultuur en is plat georganiseerd. De deuren staan altijd open voor een gesprek zowel bij de Teamleiders als bij de Directie.