Vanwege grote belangstelling en een succesvol concept gaan we door!

Wij bieden jou graag de kans op een baan waarbij geen enkele dag hetzelfde is en waarin jij de gelegenheid hebt je te blijven ontwikkelen, wellicht uiteindelijk tot Internationaal Machinist Volledig Bevoegd Duitsland

Daarvoor beginnen wij in januari a.s. de eerstvolgende opleiding
Machinist Goederenvervoer bij RDP Services te Rotterdam.

Ben jij zelfstandig, stressbestendig, flexibel, servicegericht, kun jij je goed en lang concentreren, heb je geen moeite met het tot je nemen van veel theoretische kennis en heb je geen 9-tot-5-mentaliteit, dan ben jij wellicht de machinist in spé waar wij naar op zoek zijn.

Om deze opleiding te kunnen volgen heb jij minimaal een VMBO (tl of gl) of MBO opleiding (niveau 3 of 4) met goed gevolg afgerond. Tevens dien je voor aanvang van de opleiding een Medisch- en een Psychologisch onderzoek te ondergaan. Geeft één van de onderzoeken aan dat je niet geschikt ben voor de functie machinist dan kun je helaas niet aan de opleiding deelnemen.

De theoretische opleiding duurt ca. 60 dagen en is verdeeld over 4 maanden. De andere dagen zul je opleiding krijgen op één van onze simulatoren en meerijden in de praktijk met een mentormachinist. De totale duur van de opleiding duurt ca. 7 maanden en daarna kun je direct aan de slag.

Heb je naar aanleiding van bovenstaande interesse en wil je graag meer informatie, neem dan vóór 16 november a.s. contact op met Marianne Nederlof, telefoonnummer 06 46 83 53 17 of per email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wees er snel bij want het aantal beschikbare plekken voor de opleiding is beperkt!